Назад в новини
11582

Приймайте поповнення! Новий мережевий шуруповерт Dnipro-M

Багато майстрів не з чуток знайомі з високою якістю наших шуруповертів. При цьому ми прагнемо завжди прислухатися до Ваших побажань, створюючи нові моделі. І зараз ми поспішаємо повідомити про швидке надходження до продажу ще однієї нашої новинки – мережевого шуруповерта TD-72Q. Це універсальний інструмент, здатний вирішити широкий спектр завдань по роботі як в домашніх умовах, так і в невеликій майстерні.

Вже зовсім скоро Ви зможете придбати цей інструмент для якісного виконання робіт, а поки познайомимося ближче з нашою гарячою новинкою.

Сетевой шуруповерт TD-72Q

TD-72Q

Призначення

Мережевий шуруповерт Dnipro-M TD-72Q ефективно справляється зі свердлінням різних матеріалів: металу, деревини, полімерів. Також з його допомогою можна закручувати кріпильні елементи в різні базові матеріали (дерево, метал, полімери, цеглу і т.д.) та перемішувати рідкі суміші невеликого об’єму.

Ключові особливості

  • завдяки наявності швидкозмінного патрона, роботи по послідовному свердлінню і закручуванню кріпильних елементів можна виконувати максимально швидко і зручно;
  • двошвидкісний редуктор дозволяє однаково ефективно використовувати інструмент як для свердління, так і для роботи з кріпильними елементами;
  • пилозахищені підшипники типу RS для максимальної надійності навіть в умовах запиленого середовища (в майстерні, в цеху, на будівництві).
  • прогумований кабель довжиною 4 метри для впевненої роботи без подовжувачів і на морозі;
  • наявність підшипників на осі шпинделя мінімізує люфт патрона і дозволяє виконувати точні свердлильні роботи;
  • наявність функції блокування шпинделя дозволяє зручно змінювати оснащення однією рукою;
  • повністю металевий редуктор в пластиковому корпусі забезпечує одночасно високу надійність і легкість інструменту.

Більш детальну інформацію про новинку Ви можете дізнатися на нашому сайті в розділі «Шуруповерти» або у консультантів наших фірмових магазинів.