Назад в новини
10093

«Свято майстрів» Dnipro-M знову дарує можливості

Ми продовжуємо справжню феєрію якості на нашому «Святі майстрів», яке пройде з 1 по 3 жовтня. Цього разу ми запрошуємо приєднатися до святкування в наших фірмових магазинах у містах Бердянськ, Бровари, Дніпро, Кам'янець-Подільський Київ. Доброю традицією цього заходу є не тільки великий асортимент надійного електроінструменту, але і можливість взяти участь у розіграші цінних призів, отримати приємний подарунок, спробувати наш інструмент у роботі, не виходячи з магазину, і багато іншого.

Розіграші призів

Серед усіх відвідувачів, які з 1 по 3 жовтня здійснять покупку на суму від 1000 грн. одним чеком, ми розіграємо цінні призи. Також 1 жовтня ми проведемо спеціальний розіграш серед покупців з чеками на суму від 500 грн.

Серед головних призів:

  • шліфмашина кутова Dnipro-M GL-125S;
  • перфоратор прямий Dnipro-M RH-100;
  • акумуляторний дриль-шуруповерт Dnipro-M CD-182.

Всі розіграші відбудуться рівно о 16:00. Щодня — новий розіграш!

Приємні сюрпризи

За найдовший чек ми даруємо своїм покупцям приємний подарунок — набір головок торцевих з тріскачкою Dnipro-M Ultra (12 шт.) 1/2.

За пред'явлення нашого флаєра Ви отримаєте гарантований подарунок!

Також ми даруємо 50 бонусних гривень усім нашим новим покупцям за умови заповнення анкети. Ви зможете використовувати бонуси вже за наступної покупки в наших магазинах.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Для всіх майстрів

На «Святі майстрів» для всіх бажаючих буде проведена презентація нашого інструменту з демонстрацією його робочих можливостей.

Крім того, Ви можете особисто переконатися в якості, взявши участь в тестуванні нашого інструменту. Для Вас доступні такі зони:

  • нова лінійка акумуляторного інструменту;
  • бензопили;
  • перфоратори;
  • зварювальне обладнання.

А щоб Ваше перебування на святі було найбільш приємним, ми будемо пригощати Вас ароматною кавою, прохолодним лимонадом і смачними солодощами.

Ми чекаємо Вас на нашому «Святі майстрів» 1-3 жовтня за адресами: