Назад в новини
4215

Запрошуємо Вас в магазин на Почайні!

Це насправді особливий магазин. До нього варто завітати, і ось чому:

  • Це Фірмовий магазин Dnipro-M європейського зразка. Тут є весь асортимент Бренда. А це значить, що Ви однозначно знайдете щось до душі: зварювальне обладнання, електроінструмент, ручний, витратні матеріали, садово-паркова техніка.
  • Першокласний сервіс. Рівень обслуговування вищий, ніж в звичайних магазинах інструменту. Продавці допоможуть вибрати саме те, що потрібно для Ваших потреб, підкажуть як працювати, і як досягати кращих результатів. Також Вам ніхто не заважатиме, якщо Ви хочете самостійно ознайомитись з асортиментом.
  • Знижки. Це одна з головних особливостей магазину Dnipro-M на Почайні. Мало того, що постійно розігруються призи, так до того ж діє постійна система знижок (від -5 до -90%). А якщо вчасно потрапити (наприклад, до кінця жовтня), то можна придбати декілька інструментів за ціною одного.
  • Зручне розташування. Поруч з магазином станція метро Почайна і зупинка Завод Маяк. 5 хв - і Ви вже з чайком ходите і обираєте інструмент.
  • Тестування. Це дуже важливий момент при покупці. Ми не просто вмикаємо в розетку, ми даємо можливість протестувати інструмент повноцінно! Адже тільки після випробування власноруч можливо обрати інструмент до душі.
  • Дизайн і ергономіка. Естетично приємно знаходитись всередині. Стенди містять на собі електроінструмент і відразу витратні матеріали до них - все потрібне поруч і разом. До зручності вибору також додамо можливість випити чаю чи кави в магазині. Яблука і цукерки також чекають на Вас.

Заходьте як матимете час. До нас варто завітати як мінімум щоб побачити магазин на власні очі!

ЩО: Фірмовий магазин Dnipro-M на Почайні.

Де: пр. Бендери, 8 (5 хв м. Почайна)