Назад в новини
2789

Чистота - запорука здоров'я: Dnipro-M запрошує на суботник в Житомирі

Ми є не тільки провідним виробником якісного електроінструменту в Україні, але і регулярним учасником різноманітних заходів, промовиставок, майстер-класів та інших складових активного життя. При цьому велике значення ми відводимо соціальній складовій. Саме тому наш Бренд приєднається до суботника в Житомирі, який відбудеться в найближчу п’ятницю, 19 квітня.

З турботою про оточуючих

На превеликий жаль, досить часто трапляється, що прогулянка з близькими людьми або на самоті може бути затьмарена сміттям, що накопичилося навколо. Не завжди цьому сприяє людський фактор. Можливо, просто сильні пориви вітру накидали гілок з дерев або розворушили сміттєві контейнери. Але така проблема завдає непоправної шкоди екології і навколишньому світу!

Наш Бренд оголошує бій сміттю, що накопичилося на вулицях Житомира. Саме тому співробітники нашого фірмового магазину виходять на суботник і докладуть усіх зусиль, щоб зробити своє місто чистішим.

Приєднуйтесь до боротьби за чистоту!

Не залишайтеся байдужими! Ми запрошуємо всіх, кому небайдужа доля рідного міста, приєднатися до прибирання території. Разом ми впораємося швидше і ефективніше! Всього кілька годин нескладної роботи в дружній атмосфері зроблять наш світ кращим! Пам'ятайте, що чистота - запорука здоров'я!

Суботник відбудеться 19 квітня за адресою: м. Житомир, проспект Миру, 20.

Час проведення: з 9 до 15 години.