Назад в новини
7416

Проводжаємо літо з новими салонами майстерності Dnipro-M

Наші нові салони майстерності запрошують перших відвідувачів у дні святкового відкриття з 26 по 28 серпня. У зазначені дні Вас чекатиме не тільки великий вибір інструментів і обладнання нашого Бренда, а й спеціальна святкова програма з нагоди відкриття.

Коли і де?

З 26 по 28 серпня наші нові салони майстерності відкриються за адресами:

Програма свята

Спеціально для Вас ми підготували різноманітні варіанти святкової програми, які залежать від місця відкриття салону майстерності.

Радехів

У нашому салоні майстерності в Радехові ми проведемо розіграш трьох подарункових сертифікатів серед всіх покупців з чеками на суму від 1000 грн. Розігруються подарункові сертифікати на 500, 1000 і 2000 грн.

Розіграш відбудеться 28 серпня рівно о 16:00. Під час розіграшу обов'язкова наявність чека в салоні.

Покупці з чеками на суму від 2000 грн, які раніше вже здійснювали в нас покупки, отримають пам'ятний подарунок від нашого Бренда.

Також у дні відкриття покупці з чеками на сумму від 1000 грн можуть взяти участь у конкурсі «Вправний майстер». За виконання завдання Ви отримаєте додатковий лотерейний білет, що дає право на участь в розіграші подарункових сертифікатів.

Старокостянтинів

Серед усіх покупців з чеками на суму від 1000 грн ми розіграємо подарункові сертифікати на 500, 1000 і 2000 грн.

Покупці, які зробили покупку на суму від 4000 грн одним чеком візьмуть участь в розіграші акумуляторного шуруповерта Dnipro-M CD-218Q в комплекті з батареєю і зарядним пристроєм.

Розіграш відбудеться 28 серпня рівно о 16:00. Під час розіграшу обов'язкова наявність чека в салоні.

При купівлі товарів на будь-яку суму всім нашим клієнтам, які сумарно за весь час здійснили покупок на суму від 8000 грн, ми даруємо пам'ятні подарунки.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у наших конкурсах. Переможці будуть нагороджені заохочувальними призами. А якщо Ви маєте річ, яку не змогли полагодити самостійно, то можна принести її в зазначений салон майстерності і відремонтувати разом з нашими майстрами.

Також при покупці товарів на суму від 1000 грн одним чеком Ви зможете взяти участь у конкурсі «Вправний майстер». За виконання завдання Ви отримаєте додатковий лотерейний білет, що дає право на участь у розіграші подарункових сертифікатів.

Київ

На відкритті нашого салону майстерності в Києві Ви зможете взяти участь у вікторині та «Колесі фортуни». За їх підсумками Ви зможете виграти призи від нашого Бренда.

Також в зазначеному салоні ми розіграємо додаткову знижку (5, 10 і 15%) на наступну покупку серед покупців з чеками на суму від 1000 грн. Знижка поширюється на покупку неакційних бензо-, пневмо- і електроінструменту.

Первомайськ

За кожну витрачену 1000 грн Ви отримаєте 1 лотерейний білет, що дає право на участь у розіграші акумуляторного тримера Dnipro-M DTC-200BC Dual без батареї і зарядного пристрою. Наприклад, при покупці на суму 4000 грн Ви отримаєте одразу 4 білети, що збільшить шанси на перемогу.

Розіграш відбудеться 28 серпня рівно о 16:00. Під час розіграшу обов'язкова наявність чека в салоні.

Також Ви можете взяти участь у нашому «Колесі фортуни», незалежно від суми покупки.

У дні відкриття в зазначеному салоні майстерності буде діяти наша спецпропозиція «Приведи друга». За її умовою кожен, хто приведе нового покупця, отримає подарунок від нашого Бренда.

Івано-Франківськ

Серед всіх покупців з чеками на суму від 2000 грн ми розіграємо акумуляторний шуруповерт Dnipro-M CD-218Q у комплекті з батареєю і зарядним пристроєм.

Розіграш відбудеться 28 серпня о 16:00. Під час розіграшу обов'язкова наявність чека в салоні.

Отримати заохочувальний приз зможуть також покупці з чеками на будь-яку суму, взявши участь у «Колесі фортуни».

Також Ви можете принести в зазначений салон майстерності річ, яку не могли полагодити самостійно, і відремонтувати її разом з нашими майстрами.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Знижки для покупців

У дні відкриття ми даруємо всім покупцям знижку -20% на покупку від 1000 грн.

Умови знижки -20%:

  • не діє на акційні товари;
  • налічується на весь чек за наявності в ньому електроінструменту;
  • не сумується з іншими знижками;
  • бонуси за покупку — не нараховуються.

Нові покупці можуть отримати знижку 200 грн на першу покупку від 1000 грн. Крім того, Ви можете отримати знижку 200 грн на першу покупку в майбутньому, навіть якщо нічого не купили в дні відкриттів. Для цього потрібно зареєструватися в нашому телеграм-боті.

Умови знижки 200 грн:

  • одна позиція в чеку повинна бути вартістю від 200 грн;
  • знижка діє тільки на один неакційний товар у чеку;
  • інші товари в чеку можуть бути акційними;
  • бонуси за покупку — не нараховуються.

Також у всіх наших нових салонах майстерності в дні відкриттів з 26 по 28 серпня на Вас чекає:

  • тестування акумуляторного інструменту;
  • тестування бензопил, перфораторів і зварювального обладнання;
  • презентація інструменту;
  • ароматна кава та солодощі.