Назад в новини
24123

Чому змінилися ціни?

Друзі!

Сьогодні ми спостерігаємо за змінами, які так чи інакше впливають на наше життя. І на це, серед іншого, є кілька ключових макроекономічних причин. Справа в тому, що КНР з кількістю населення, яка складає п'яту частину світового, та економічними показниками, є загальнопланетарним явищем. Тому процеси, які відбуваються всередині країни, а також у її взаєминах з іншими міжнародними партнерами, значно впливають на світовий ринок. 

Визначальним фактором зростання цін у самому Китаї залишається внутрішній високий попит на сировину, кількість якої вже давно не задовольняє потреб китайської економіки. Через дефіцит природних ресурсів у КНР останніми роками триває стрімке зростання цін на внутрішньому ринку, що, як наслідок, призвело до підвищення цін й на світовому. Наприклад, на початку 2021 року світові ціни на викопні ресурси, такі як нафта, руда, кокс продовжують підніматися.

Через внутрішній злет цін на дефіцитну сировину, в КНР подорожчала вартість виробництва високотехнологічних товарів, серед яких й інструменти. Також варто зазначити, що це не єдина причина. З кінця минулого року зросла не тільки вартість самого виробництва товарів у КНР, а й ціни їх доставки звідти. Протягом останніх років китайський експорт на західні ринки стрімко зростав на тлі скорочення закупівель товарів і обмежень імпорту з США та інших країн самим Китаєм. Врешті решт це призвело до того, що у другій половині 2020 року контейнери з продукцією, відправлені на танкерах з Китаю, вже не надходили завантажені в зворотному напрямку. Для логістичних компаній така ситуація виявилася вкрай невигідною, що викликало гостру нестачу вільних контейнерів в Азійсько-Тихоокеанському регіоні та велике скупчення порожніх контейнерів у західних країнах. Це не могло не вплинути на зростання вартості морських перевезень. 

Ми довго не наважувалися на цей крок, але зараз мусимо повідомити, що ціни на наш інструмент змінились. Якісне технологічне виробництво подорожчало. Попри те, що наш Бренд протягом півроку компенсував підвищення вартості виготовлення інструментів, в рамках однієї компанії, на жаль, на це вплинути неможливо.

Але якою б не була ситуація у світі, ми захищаємо наш головний принцип — створювати для Вас якісні та надійні інструменти, які Ви завжди зможете придбати за розумною ціною. Ми прислухаємося до Вас та розвиваємо наші сервіси, щоб Вам було завжди зручно. До того ж ми й надалі будемо радувати Вас знижками, акціями та вигідними пропозиціями!