Назад в новини
3566

Вже в ці вихідні! Поспішай на «Київські контракти»

Літо – час відпочинку і розваг. А з Dnipro-M Ви можете провести час ще й з користю. 23-24 червня в Києві на Контрактовій площі пройде ярмарок «Київські контракти», де буде представлений і наш бренд. Запрошуємо всіх любителів handmade продукції відвідати наш стенд.

«Київські контракти» – це масштабний ярмарок рукодільців зі всієї України. Щороку у червні майстри з’їжджаються на Контрактову площу щоб дивувати відвідувачів ярмарки своїми витворами. Тут можна знайти все: від жіночих капелюшків до справжньої холодної зброї. А цього року Dnipro-M також буде представляти свою продукцію – інструмент нового покоління якості.

Що буде в зоні Dnipro-M?

По-перше, Ви зможете познайомитись ближче з нашим інструментом. Вже тримаючи в руках будь-який продукт Dnipro-M, Ви відчуєте наскільки якісно він виготовлений. Додатково консультанти розкажуть та покажуть все про інструмент і, звичайно ж, дадуть відповідь на будь-які Ваші питання.

По-друге, в нас буде своя майстерня, в якій Ви зможете виготовити власноруч собі дерев’яний блокнот чи підсвічник. Діти матимуть змогу розмалювати під свій смак нашу брендовану іграшку і забрати її як подарунок на пам’ять.

Чекаємо всіх і кожного біля помаранчево-білого намету на Контрактовій площі 23 і 24 червня з 10:00 по 20:00.