Назад в новини
8214

150 гривень від продажу садової техніки - на допомогу армії!

Відтепер, купуючи садову техніку у салоні майстерності Dnipro-M або на сайті, ви не тільки отримаєте надійного помічника, який допоможе подбати про господарство та майбутній врожай, а й підтримаєте українських воїнів.

150 гривень від продажу обраних моделей обприскувачів, бензо- та електротримерів, електричних та бензинових пил ми передаємо до скарбнички благодійного проєкту «Інструменти для захисників України».

Ось інструменти, які беруть участь в ініціативі:

Усі зібрані кошти підуть на закупівлю обладнання для воїнів ЗСУ, ТрО та рятувальників ДСНС. 

Кожна ваша гривня перетвориться на:

  • Бензопили, акумуляторні шуруповерти, перфоратори, болгарки та ліхтарі, які допомагають нашим захисникам будувати оборонні споруди. 
  • Зварювальні апарати, що використовують на передовій та в тилу для створення протитанкових “їжаків” та різних захисних конструкцій на військову техніку. 
  • Кутові шліфмашини, якими виготовляють пластини для бронежилетів. 
  • Пуско-зарядні пристрої, акумулятори - незамінні інструменти, щоб запустити в польових умовах двигуни БТРів чи БМП, службових автомобілів, зарядити електроніку.
  • Бензинові генератори, які стають для захисників постійним джерелом електрики, а різноманітні викрутки, ключі та чимало іншого ручного інструменту — полегшують обслуговування та ремонт бойової техніки.

Майструємо Україну!