Назад в новини
3906

Фестиваль Made in Ukraine в Києві

9-10 червня відбувся фестиваль Made in Ukraine, на якому команда Dnipro-M знайомила киян з продукцією нашого Бренду.

Ми на фестивалі української продукції

Фестиваль Made in Ukraine збирає українських виробників в Києві, на величезній території від Поштової до Контрактової площі, щоб всі бажаючі могли ознайомитися і оцінити вітчизняні вироби та продукцію. На фесті було все: від ексклюзивного одягу до самобутньої їжі, а завдяки Dnipro-M можна було знайти якісний український інструмент за приємними цінами.

Краще раз спробувати, ніж 100 разів почути

Ми познайомили сотні відвідувачів з інструментом, розповіли як ми досягли поєднання професійної якості і доступної ціни, дали можливість кожному бажаючому протестувати продукцію прямо в роботі. Таким чином гості зони Dnipro-M в черговий раз переконалися, що в Україні є свій бренд якісного інструменту. Окрема зона для дітей була постійно зайнята бажаючими розмалювати свою іграшку. А брендова фотозона привертала увагу відвідувачів, які з радістю робили фото на пам'ять.

З кожним фестивалем ми все більше відчуваємо Вашу підтримку. І нам дуже приємно, що ми отримуємо позитивні відгуки від Вас, наших Клієнтів і користувачів продукції нашого бренду. Адже команда Dnipro-M намагається щоб Ваша робота інструментом була тільки в задоволення.

Слідкуйте за нашими анонсами і не втрачайте можливості відвідати заходи з Dnipro-M!