Назад в новини
4913

День народження фірмових магазинів Dnipro-M у Бердянську і Кропивницькому

На цьому тижні одразу два наших фірмових магазини відсвяткують свій день народження, а це значить, що Вас знову чекають цінні подарунки, розіграші призів і приємні бонуси. На цей раз свято чекає жителів Бердянська Кропивницького.

Звертаємо Вашу увагу, що ми будемо святкувати не один, а одразу три дні — з 23 по 25 липня! Це дає ще більше можливостей кожному відвідувачу не тільки взяти участь у наших активностях, а й придбати надійний електроінструмент в атмосфері справжнього свята!

Подарунки до дня народження

Який день народження обходиться без подарунків? Саме тому в дні нашого свята ми проведемо розіграш цінних призів серед покупців з чеками на суму від 500 грн. (23 липня) і від 1000 грн. (24-25 липня).

Головними призами стануть:

  • кутова шліфувальна машина Dnipro-M GL-125S;
  • перфоратор бочковий Dnipro-M ВН-110;
  • зварювальний інвертор IGBT Dnipro-M SAB-258N.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Розіграші відбудуться рівно о 16:00.

Також ми даруємо 50 бонусних гривень за заповнення анкети покупця. Ви зможете розрахуватися бонусами вже за наступної покупки в наших фірмових магазинах.

Для всіх гостей свята буде підготовлена спеціальна зона для тестування інструменту, де кожен зможе особисто переконатися в якості нашого інструменту.

Щоб ще більше підняти настрій нашим гостям, ми підготували спеціальні частування: ароматну каву, солодощі та холодний лимонад.

Послуга Trade-In

Не втрачайте можливості стати щасливим власником надійного електроінструменту зі спеціальною знижкою! Адже на нашому святі діятиме популярна послуга обміну старого і навіть неробочого інструменту будь-якого виробника на новенький від нашого бренду зі знижкою 15%.

Ми чекаємо на Вас 23-25 липня за адресами: