Назад в новини
4914

День народження фірмових магазинів Dnipro-M у Павлограді та Кам'янському

Одразу два наших фірмових магазини святкують свій день народження цього тижня. На цей раз урочистий захід чекає на жителів міст Павлоград та Кам'янське. Наше свято пройде з 20 по 22 серпня і буде містити в собі багато цікавого: розіграші призів, приємні подарунки, Trade-In, тестування інструменту та багато іншого.

Розіграші призів

Всіх покупців з чеками на суму від 500 грн. чекає розіграш цінних призів, який відбудеться 20 серпня. А для покупців з чеками на суму від 1000 грн. розіграші проводитимуться всі три дні свята — з 20 по 22 серпня.

Серед головних призів:

  • мережевий дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • бочковий перфоратор Dnipro-M ВН-110;
  • зварювальний апарат IGBT Dnipro-M SAB-258N.

За найдовший чек ми даруємо набір торцевих головок з тріскачкою Dnipro-M Ultra (12 шт.) ½.

Також ми даруємо 50 бонусних гривень за заповнення анкети покупця. Ви зможете розрахуватися бонусами вже за наступної покупки в наших магазинах.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Послуга Trade-In

Протягом усього періоду свята Ви можете принести в наші магазини-іменинники свій старий і навіть неробочий інструмент будь-якого виробника і отримати знижку 15% на покупку новенького від нашого Бренда.

Тест на якість

Ви зможете своїми руками спробувати наш інструмент у роботі і особисто переконатися в його якості. Для цього ми підготували спеціальні зони тестування. До Ваших послуг наступні інструменти для тесту:

  • нова лінійка акумуляторного інструменту 12 і 20 В;
  • бензопили;
  • перфоратори;
  • зварювальне обладнання.

Також у день народження в зазначених магазинах ми проведемо презентацію інструментів Dnipro-M та Foresta з демонстрацією їхніх можливостей.

Ми чекаємо на Вас 20-22 серпня за адресами: