Назад в новини
12926

Запрошуємо відзначити День народження фірмового магазину Dnipro-M в Києві

Ще один наш фірмовий магазин в Києві скоро відсвяткує свій День народження. І ми хочемо відзначити цю знаменну подію разом з Вами! Гарний настрій і приємні подарунки забезпечені кожному відвідувачу. Будемо святкувати відразу три дні - з 14 по 16 лютого!

Спеціальна акційна пропозиція для Вас в ці дні: обмін старого інструменту на новий інструмент Dnipro-M зі знижкою 15% !!

Ігри та розіграші

Всі, хто в цей день зробить покупку на суму від 500 грн., зможуть взяти участь в нашому дивовижному конкурсі - Колесі фортуни, за підсумками якого Ви зможете виграти корисні призи для будинку.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Також ми запрошуємо взяти участь ще в одному цікавому конкурсі - «Накрути собі подарунок». У ньому беруть участь два покупці одночасно. Головним завданням є якнайшвидше закрутити 4 саморізи до бруса за допомогою нашого шуруповерта. Хто впорається швидше, отримає приємний приз.

16 лютого ми проведемо розіграш подарункового набору серед усіх учасників, які зробили в дні святкування покупку на суму від 2000 грн.

Також ми даруємо спеціальні бонуси новим клієнтамза заповнення анкети.

Спеціально для Вас

14-16 лютого, з 12:00 до 16:00, на Вас чекає захоплюючий майстер-класи з виготовлення корисних дрібниць для дому. Ви зможете попрацювати за токарним верстатом під керівництвом наших майстрів.

Ми чекаємо на Вас 14-16 лютого за адресою: м. Київ, проспект Бажана, 3-В (ст. метро «Харківська»).