Назад в новини
5760

День народження фірмових магазинів Dnipro-M у трьох містах

Одразу три наших фірмових магазини незабаром відсвяткують свій день народження. Свято пройде з 27 по 29 серпня в містах Кривий Ріг, Стрий та Сміла. Для всіх гостей ми вже підготували приємні подарунки, цінні призи переможцям розіграшів, інструменти для тестування та багато іншого.

Розіграші серед покупців

Протягом усіх трьох днів свята серед покупців з чеками на суму від 1000 грн. ми розіграємо безліч корисних призів, головними з яких стануть:

  • мережевий дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • перфоратор бочковий Dnipro-M ВН-110;
  • зварювальний апарат IGBT Dnipro-M SAB-258N.

27 серпня ми проведемо спеціальний розіграш призів серед покупців з чеками на суму від 500 грн.

Кожен день свята покупцям з найдовшим чеком ми даруємо набір торцевих головок з тріскачкою Dnipro-M Ultra (12 шт.) 1/2''.

Також ми даруємо 50 бонусних гривень за заповнення анкети покупця. Ви зможете розплатитися бонусами вже під час наступної покупки в наших магазинах.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Інструмент зі знижкою

У дні нашого свята в зазначених магазинах діятиме послуга Trade-In, за умовами якої Ви можете принести свій старий і навіть не робочий інструмент будь-якого виробника і отримати знижку 15% на покупку нового від нашого Бренда.

Спробуйте якість

Для всіх гостей буде проведена презентація інструменту Dnipro-M та Foresta з демонстрацією його робочих особливостей. Також Ви зможете самостійно спробувати інструмент в роботі і переконатися в його якості. Будуть встановлені зони для тестування таких інструментів:

  • нова лінійка акумуляторного інструменту 12 і 20 Вт;
  • бензопили;
  • перфоратори;
  • зварювальне обладнання.

Ми чекаємо Вас на нашому святі 27-29 серпня за адресами: