Назад в новини
4775

Dnipro-M на відкритті Епіцентра в Старокостянтиневі

Dnipro-M співпрацює з багатьма Партнерами. Вони, як і ми, пропонують якісний сервіс, представляють продукцію нашого бренду повноцінно в плані інформації і її донесення до Вас, наші Покупці.

Раді повідомити, що 18–19 серпня відкривається магазин нашого Партнера — “Епіцентр” у місті Старокостянтинів. На честь такої події буде організований святковий захід, на якому бренд Dnipro-M проведе свій промо-захід. Ми чекаємо кожного гостя біля нашої зони на вулиці, та стендів всередині.

Цього разу ми націлені познайомити кожного з перевагами нашого інструменту, пояснити чому ми кращі, і чому саме нашою продукцією користуватись найзручніше. Ми розкажемо й пояснимо сутність Dnipro-M та окремої продукції: зварювального обладнання та драбин.

Одна з головних причин піти на відкриття — кожному, хто придбає інвертор нашого бренда, ми вручимо подарунки. Кожен покупець візьме участь у безпрограшній лотереї. Подарунки — це не просто сувеніри, а аксесуари для зварювальних робіт, які однозначно Вам знадобляться.

Чекаємо всіх біля палаток Dnipro-M на вулиці і всередині біля стендів зі зварками.

Що: промо-захід Dnipro-M, відкриття “Епіцентра”

Де: м. Старокостянтинів, вул. Попова 18

Коли: 18 і 19 серпня, з 9 ранку до 16:00