Назад в новини
16098

Знайомтесь: Дніпромен. Хто це і чому махає рукою

Друзі, ви добре знаєте нашого Дніпромена — усміхненого чоловічка в комбінезоні, який зустрічає вас біля салонів майстерності. Хочемо розповісти про нього більше! Та поділитися фотографіями з прогулянки Дніпромена осінньою столицею, адже він обожнює мандрувати.

Дніпромен розпочав прогулянку з серця Києва

Дніпромен розпочав прогулянку з серця Києва — Майдану Незалежності

Хто такий Дніпромен?

Дніпромен - це майстер своєї справи. Він народився у великій українській родині. Коли став дорослим, вирішив побудувати для рідних новий просторий будинок, де вистачить місця для кожного. Поки Дніпромен зводив будівлю, довго шукав якісний та надійний інструмент, який був би йому по кишені. І нарешті знайшов його - у салоні майстерності Dnipro-M!
Йшов час, інструментами Dnipro-M майстер збудував собі затишний дім та гарно його оздобив. Але одна думка не давала Дніпроменові спокою: як зробити, щоб зручний та надійний інструмент був у кожного.

Тому наш герой почав допомагати в салоні майстерності - став справжнім продавцем. Він знав, який інструмент потрібен людям, які приходили до нього, міг порадити та допомогти. А ще пригостити горнятком запашної кави й погомоніти про життя.

“Та хіба я можу, працюючи в одному салоні, допомогти всім?” - сказав Дніпромен і вирушив у мандрівку. Він побував у багатьох українських містах і селах, де щойно відкрилися салони майстерності, познайомився з різними людьми. І де б не з'явився, там з радістю розповідав про нові салони та запрошував до них, адже майстерності багато не буває і вона потрібна всім.

 Ранок на Хрещатику Дніпромен

Ранок на Хрещатику

Чому Дніпромен постійно махає рукою?

Нині в Дніпромена багато друзів у всіх куточках України, адже разом набагато легше робити світ кращим. Тому наш майстер радіє та емоційно махає рукою, запрошуючи завітати до салону, пригледіти для себе інструмент, поговорити та посмакувати кавою у чудовій компанії. Він встигає всюди та слухає всіх: кому який інструмент потрібен, де який гвинтик, яка кнопка має бути — все чує до найменших дрібниць. Пройде трохи часу — і на полицях салонів з'являться новинки — з тими фішками, про які ви колись говорили.

Заходьте на каву

"Заходьте на каву!"

Та це ще не все. Зараз у Дніпромена велика і дружня команда: продавці-консультанти та оператори «гарячої лінії», інженери-розробники та тестувальники, дизайнери та логісти, і ще багато сотень інших — всіх не перелічити!

Чому Дніпромен світиться ввечері?

Кажуть, коли люди займаються улюбленою справою, вони світяться зсередини. Якщо скрізь ясно, світла не помітити, але як настане темна година — його видно одразу. А ще коли ввечері ви йдете вулицею й бачите, що Дніпромен засяяв, знайте — в цей момент до одного з розробників Dnipro-M прийшла класна ідея!

Дніпромен світиться, бо любить те, чим займається

Дніпромен світиться, бо любить те, чим займається

Коли Дніпромен радіє?

Дніпромен радіє, коли бачить, що в домі все до ладу: полички прибиті, газони пострижені, все працює. А як на роботі усе клеїться — то й поготів! Від такого серце майстра просто співає!

Він все робить з душею, вкладає у свою справу частинку себе та любить, коли й у інших робота горить в руках. Дніпромен — справжній помічник, а як не може допомогти, сумує. Та це буває нечасто.

Коли робота зроблена, можна й на прогулянку!

Коли робота зроблена, можна й на прогулянку!

5 фактів про Дніпромена, які ви не знали

  • Відкриємо маленький секретик! Дніпромен обожнює фоткатись та викладати світлини в соцмережах. Такий от інстахлопець! До речі, ви вже робили селфі з Дніпроменом? Якщо ні, то дуже рекомендуємо. Такого парубка й тегнути не шкода (#dniproman, #дніпромен).

З Дніпроменом часто фотографуються — і йому це до вподоби!

З Дніпроменом часто фотографуються — і йому це до вподоби!

  • У супермайстра — суперкомбінезон: тільки-но Дніпромен придумає, що хоче виготовити чи полагодити, у кишенях одразу виникають потрібні інструменти.

Майстер ловить натхнення на Андріївському узвозі

Майстер ловить натхнення на Андріївському узвозі

  • А ще він любитель смачно попоїсти, особливо борщ з пампушками. Дніпромен обожнює свій автомобіль — свою «ластівочку». Доглядає за нею, здуває пилинки повітродувкою. 

Кий, Щек, Хорив, Либідь і Дніпромен

Кий, Щек, Хорив, Либідь і Дніпромен

  • Побачили, що десь Дніпромен впав? То вам здалося. Він не впав, а займається кросфітом! М'язи підкачує — а то як відбійник в руках тримати? :)

Яка ж прогулянка Києвом без колеса огляду на Контрактовій площі?

Яка ж прогулянка Києвом без колеса огляду на Контрактовій площі?

  • Дніпромен не любить сильного вітру, вимикання світла та інших несподіванок. Натомість йому подобається мандрувати та брати участь у яскравих святах. Ні сорочинців, ні пробігу під каштанами не пропустить!

Дніпромен з командою підтримує учасників забігу

Дніпромен з командою підтримує учасників забігу, який відбувся наприкінці травня у Києві

Якщо ви хочете запитати щось про Дніпромена, запитуйте у наших соцмережах і ми обов'язково розкажемо!