Назад в новини
4585

Гаряча новинка Dnipro-M: електролобзик JS 80 LX вже в продажу

Виконання ремонтних та столярних робіт вимагає підвищеної уваги з боку оператора. Однак якість робіт залежить не тільки від індивідуальної майстерності, а й від обраного інструменту. Далеко не останню роль в ефективності і безпеці робочого процесу відіграє надійність інструменту і зручність в його використанні. Ми об'єднали всі ці особливості і з гордістю представляємо Вам нашу гарячу новинку - лобзик електричний Dnipro-M JS 80 LX.

Уже в продажу

Новинка вже доступна для продажу як в мережі наших фірмових магазинів, так і на сайті. Інструмент має безліч особливостей, які забезпечують максимально ефективний результат. Виконаний з високоякісних матеріалів електролобзик JS 80 LX подарує Вам довгі години комфортної роботи.

Як правильно вибрати електролобзик

Ключові особливості

Інструмент оснащений потужним двигуном на 950 Вт з частотою ходу без навантаження 800-2900 об/хв. Це дозволяє отримати дійсно чудовий результат при роботі з різними матеріалами. Також варто відзначити наявність підсвічування робочої області, що дозволяє не втрачати з поля зору матеріал навіть в умовах недостатнього освітлення.

До числа інших особливостей інструменту відносяться:

  • наявність регулятора швидкості;
  • функція маятникового ходу з чотирма режимами роботи - для роботи з різними типами матеріалів;
  • система обдуву робочої зони;
  • прогумований кабель довжиною 3 метри;
  • максимальна глибина пропилу деревини - 80 мм;
  • максимальна глибина пропилу металу - 6 мм.

7 застосувань електролобзика – інструкція від Dnipro-M

Не втрачайте можливості стати щасливим власником багатофункціонального електричного лобзика Dnipro-M JS 80 LX!

Більш детальну інформацію про товар Ви можете дізнатися у розділі Електролобзики нашого сайту або у консультантів в мережі фірмових магазинів.