Назад в новини
6115

Новинка для маленьких майстрів: фірмові іграшки Dnipro-M вже в продажу

Асортимент продукції нашого Бренда настільки великий, що дозволяє задовольнити потреби кожного нашого відвідувача. При цьому велике значення для нас має соціальна складова. Об'єднавши в собі ці два поняття - багатий асортимент і турботу про споживача, ми розробили унікальні новинки для найменших «майстрів», які тільки починають свій шлях у цій сфері - фірмові іграшки нашого Бренда.

Що ми пропонуємо

Завдяки таким іграшкам найменші наші відвідувачі зможуть відчути себе справжніми майстрами. Ви можете придбати наступні види іграшок:

Ключові особливості

Іграшки виконані з високоякісного ABS-пластика і живляться за рахунок 2 батарейок типу АА. Кожна така іграшка оснащується універсальним акумулятором, в який вставляються батарейки. Звертаємо Вашу увагу на можливість його використання незалежно від виду іграшки - акумулятор від лобзика підходить для шуруповерта.

Наша дитяча модель шуруповерта включає в себе практично ті ж особливості, що і професійний інструмент: функція реверсу, підсвітка, наявність пластикового свердла і біти. Розмір виробу практично 1 до 1 зі справжнім виробом.

Особливістю лобзика є наявність підсвітки і платформи з можливістю зміни кута різу.

Наші іграшки допоможуть виховати в хлопчині, що підростає, справжнього чоловіка! Вони спрямовані на розвиток у дитини почуття самостійності і відповідальності за виконану роботу. Завдяки цьому, дитина буде впевнена, що зможе допомогти татові з лагодженням або з ремонтом.

Асортимент продукції регулярно вдосконалюється і розширюється! Приєднуйся до нас!