Назад в новини
8674

Чи готові зустрічати неймовірні новинки?

Ми знаємо, як ви любите все нове. І вирішили порадувати вас неймовірним оновленням асортименту.

Впевнені, цей інструмент полегшить вашу роботу і допоможе виконати самі непрості завдання.

Молотки: (скоро в наявності)

Нові інструменти для покрівельних і слюсарних робіт виробництва Dnipro-M вигідно відрізняються від можливих аналогів. Трьохкомпонентна ергономічна фібергласова ручка володіє дивовижною легкістю і міцністю. При цьому основною перевагою рукоятки є високий коефіцієнт поглинання коливання від удару без передачі вібрації на руку. Це сприяє максимально комфортній роботі з інструментом.

Молотки серії Ultra також мають ряд інших важливих переваг:

  1. високоякісна сталь С45;
  2. оптимально загартована металева частина, за рахунок чого молотки не схильні до деформації в місці кріплення з рукояткою;
  3. висока міцність скріплення ручки з металевою частиною, що дозволяє витримувати силу розтягування від 300 до 1000 кг (в залежності від моделі);
  4. багатофункціональний обценьки (в моделях для покрівельних і столярних робіт);
  5. наявність магнітного утримувача (в моделях для покрівельних і столярних робіт).

Кожен молоток Dnipro-M виготовлений відповідно до європейських стандартів якості. Також всі моделі відрізняються 100% відповідністю заявленій вазі.

Зовсім скоро у всіх магазинах і на сайті.

Свердла:

  • Ступінчасті свердла допомагають робити отвори самих різних діаметрів. Крім того, ви можете усунути дефекти після роботи зі спіральним свердлом.
  • Кромки заточені особливим чином, тому можуть центруватися самостійно, без відведення в сторону.
  • У разі критично високого перевантаження, свердло не зігнеться завдяки масивній основі.
  • Наступний ступінь видаляє задирки попереднього.
  • Ви можете неодноразово заточувати свердло в разі падіння ріжучих здібностей.
 

Теплові гармати

Універсальний зручний інструмент, який робить роботу і відпочинок більш комфортним в холодну пору року. Допомагають обігріти закриті виробничі або житлові приміщення офіси, склади і магазини. З їх допомогою ви легко проведете ремонт не тільки в закритому приміщенні, а й на вулиці.

Драбини

У кожному господарстві є хоча б одна драбина. Це універсальна річ при ремонті, висотних роботах і просто в господарстві. Може використовуватися як звичайні приставні сходи, висувна драбина. Універсальні алюмінієві драбини ТМ Dnipro-М відповідають Європейським нормам безпеки.

УШМ

Нова модель Dnipro-M GL-145S легко впорається з побутовими завданнями, в тому числі і з різкою металу, бетону, цегли, асфальту, шиферу, а також із зачищенням і шліфуванням поверхонь і багатьма іншими завданнями.

Не втрачайте часу, приходьте в магазин і першими замовляйте круті новинки.