Назад в новини
6332

Інструмент Dnipro-M - вибір мільйонів українців у 2018 році

Українська Народна Премія - це Всеукраїнський національний проект, головним завданням якого є визначення найкращих послуг і товарів серед всього асортименту на ринку України на основі переваг українських споживачів.

Саме завдяки вибору кожного з Вас Бренд Dnipro-M став беззаперечним переможцем одразу в декількох номінаціях категорії «Інструмент».

За підсумками споживчого голосування інструмент Dnipro-M був визнаний кращим в Україні в 2018 році в номінаціях:

Перфоратори

Перфоратори

Багато споживачів по достоїнству оцінили переваги перфораторів Dnipro-M, серед яких: продумана ергономіка, поліпшений захист внутрішніх деталей, наявність витратних матеріалів в комплекті і тривалий термін гарантії - 3 роки.

Шуруповерти

Шуруповерти

До переваг, які привели шуруповерти Dnipro-M до перемоги в цій номінації відносяться:

  • 3 роки гарантії
  • Шестерні редуктора із загартованої сталі
  • Наявність 2-ух акумуляторних батарей і кейса
  • Більше 500 закручених саморізів на одному заряді

Кутові шліфмашинки

УШМ

До числа головних переваг наших КШМ слід віднести такі: продумана система захисту від пилу, надійний захист внутрішніх елементів пристрою, тришарове покриття лаком для захисту двигуна, а також ергономічна конструкція і невелика вага шлифмашинок.

Плиткорізи

Плиткорізи

Даний вид електроінструменту славиться завдяки своїм компактним габаритам, які ідеально поєднуються з ефективністю роботи. Наявність захисного кожуха і можливості самостійного виставлення кута від 0 до 45 градусів сприяє максимально продуктивному різу.

Зварювальні апарати

САБ-258Н

Український споживач уже давно знайомий з можливостями наших зварювальних апаратів. Завдяки широкій популярності Бренд Dnipro-M став гідним переможцем в цій номінації. Серед інших особливостей наших зварювальних апаратів слід виділити наступні:

  • 5 систем автоматизації зварювального процесу;
  • Підвищений клас пило-та вологозахисту;
  • Плавна робота в мережі на максимальних токах;
  • Можливість роботи в мережі від 160 В без втрати потужності.

Ми перші за рівнем сервісного обслуговування - 2018

Сервісний ремонт

Не менш важливою подією стало те, що українські споживачі по достоїнству оцінили наше сервісне обслуговування. Це дозволило Dnipro-M стати переможцем в номінації «Сервісне обслуговування/ремонт електроінструменту-2018».

Ми не тільки пропонуємо своїм клієнтам безкоштовну діагностику, профілактику і чистку, а й пропонуємо дійсно унікальні послуги:

  • виконання ремонту електроінструменту в найкоротші терміни - до 3-х годин;
  • безкоштовна заміна інструменту на час ремонту.

Крім того, Dnipro-M єдиний в Україні Бренд, що пропонує можливість віддаленого ремонту. Ви можете відправити свій інструмент на ремонт прямо з дому «Нової поштою» в будь-який з наших сервісних центрів. Це позбавить Вас від необхідності особисто нести свій інструмент на ремонт.

Дякуємо за довіру!

Ми дякуємо кожному з Вас за вибір на користь нашого Бренда. Це свідчить про правильний вектор нашого розвитку і гарантує подальше удосконалення і розширення лінійки продукції.