Назад в новини
5120

Зима близько: майстер-клас з призами для дітей та батьків від Dnipro-M

Отримувати подарунки завжди приємно, але ще приємніше їх дарувати. А разом з подарунками завжди приємно піднімати настрій дітям, їхнім батькам і всім оточуючим. Саме з цією метою в найближчу суботу, в перший день зими - 1 грудня, наш Бренд організовує незвичайний, але вкрай цікавий конкурс з призами для школярів і не тільки. Він відбудеться в нашому фірмовому магазині в районі ринку «Шпалерний».

Що на Вас чекає

Зима близько, а це значить, що настає час подбати про братів наших менших, а точніше про пташок. У зв'язку з цим наш Бренд в формі захоплюючих змагань організовує конкурс зі створення годівниць для птахів. Взяти участь в конкурсі може будь-хто - для цього не потрібно попередньої реєстрації.

Правила надзвичайно прості. Найменші наші відвідувачі, заручившись підтримкою свого тата або дідуся, роблять найкращу годівничку для птахів. Справитися з цим максимально легко і швидко допоможуть наші фірмові інструменти, які заздалегідь будуть видані кожній команді-учасниці. Одночасно взяти участь в конкурсі можуть відразу дві команди, де кожна створюватиме власний витвір.

Заслужена нагорода

Майстер-клас зі створення годівниці стартує об 11 годині і триватиме до 14:30, про що підкажуть ведучі заходу. Визначення переможця буде проводитися о 15:00.

Для наших переможців ми підготували корисні призи:

  • І місце - фірмовий акумуляторний шуруповерт Dnipro-M CD-141X для тата і іграшковий набір інструментів для маленького учасника;
  • ІІ місце - мережева дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • ІІІ місце - штикова лопата SS-2101.

Ті, кому удача обов'язково посміхнеться наступного разу, теж не підуть без подарунка. Кожен учасник заходу гарантовано отримає приємні подарунки від нашого Бренда, а також індивідуальні знижки на весь асортимент товарів. Крім того, впродовж усього дня в магазині пануватиме святкова атмосфера для кожного з Вас.

Якщо Ви хочете забрати годівницю з собою, то потрібно виконати дві прості умови - опублікувати фото з заходу в соц. мережах і тегнути офіційний профіль Dnipro-M.

Приєднуйся до нас

Кожен наш фірмовий магазин відрізняється не тільки багатим асортиментом якісного електроінструменту, зварювального обладнання та витратних матеріалів, а й пропонує чудове сервісне обслуговування. Ви можете особисто переконатися в цьому.

Не варто забувати про останні дні акцій, приурочених до Чорної п'ятниці. Поспішайте стати володарем надійного електроінструменту за найбільш вигідними цінами.

Захід відбудеться за адресою: м Київ, вул. Зодчих, 72А (район ринку «Шпалерний»);

Коли: 1 грудня, з 11 до 15 години.