Назад в новини
6194

Завжди в курсі: Dnipro-M тепер в Viber і Telegram

Хочете завжди бути в курсі останніх новинок, але знаходите незручним користування сайтом зі свого смартфона? Бажаєте в числі перших дізнаватися про нові акційні пропозиції, але відвідування фірмових магазинів не завжди зручно для Вас? Тепер все це і багато іншого Ви можете дізнатися з наших нових спільнот в Viber і Telegram.

Приєднуйтесь!

Telegram Dnipro-M
Viber Dnipro-M

Соціальні мережі вже давно щільно вкоренилися в нашому житті і тепер ми не уявляємо себе без цього блага. Ми розуміємо, що далеко не завжди є можливість уточнення інформації в мережі наших магазинів або за допомогою сайту. Саме тому ми запрошуємо всіх і кожного приєднатися до нас Viber і Telegram. Просто виберіть найбільш актуальний для Вас варіант і відчуйте всі переваги.

Завжди в курсі

Завдяки нашим новим спільнотам Ви ніколи не випустите з уваги гарячі пропозиції, відео, привабливі знижки або новини про надходження в продаж чергової нашої новинки. Любителі цікавих заходів також завжди будуть в курсі подій, які відбуваються за участю нашого Бренда - промо, майстер-класи, фестивалі, виставки та багато інших активностей.

Крім того, учасники наших спільнот зможуть отримати унікальні пропозиції, недоступні для інших користувачів.

Відчуйте максимум плюсів, підключившись до наших нових спільнот в Telegram і Viber!