Назад в новини
8158

Тиждень СТО: а Ви любите свою машину?

Напевно, Ви вже звикли до того, що ми постійно влаштовуємо для Вас різноманітні розіграші та даруємо подарунки. Для різноманітності минулий тиждень і розіграш ми вирішили присвятити металу.

Але на цей раз прийшов час подумати про тих, хто возить нас на роботу, в подорожі, у справах, та й просто за хлібом, коли лінь йти пішки - про машини. Адже вони теж потребують турботи.

Тому цей тиждень ми присвячуємо СТО!

Всього один інструмент може врятувати ситуацію

Машини періодично ламаються. Коли справи зовсім кепські, або нам не хочеться возитися з ними самостійно - ми звертаємося в СТО за допомогою. Але іноді можна обійтися всього одним інструментом для того, щоб полагодити свого головного помічника.

Наступні сім днів ми даруємо набір тих самих інструментів, які можуть врятувати ситуацію - набір рожково-накидних ключів (8 шт). Ключі виготовлені з хромованої сталі, що гарантує багаторічну службу. І ми настільки впевнені в якості інструменту, що даємо на набір десятирічну гарантію!

Як отримати подарунок?

Подарунок отримають усі, хто з 25.02 по 03.03 включно придбають на сайті Dnipro-M будь-яку модель компресора або пускозарядного пристрою, без яких важко собі уявити справжнього автолюбителя.

Не пропустіть можливість отримувати задоволення не тільки від їзди на своєму автомобілі, але і від процесу його вдосконалення!