Назад в новини
8397

Весна відкриває двері: нові магазини Dnipro-M відразу в двох містах

Український Бренд надійного електроінструменту продовжує рухатися вперед! І цей рух полягає не тільки в розширенні лінійки своєї продукції і вдосконаленні вже існуючих моделей, а й у збільшенні числа своїх представництв. Завдяки цьому відразу в двох містах України, Черкасах та Одесі, відкриваються нові фірмові магазини нашого Бренда.

Черкаси, зустрічайте!

В першу суботу весни, 2 березня, в Черкасах відбудеться урочисте відкриття нашого фірмового магазину. В рамках відкриття Ви зможете не тільки вибрати і купити якісний електроінструмент в атмосфері свята, а й стати учасником цікавих заходів.

У день відкриття на Вас чекає:

  • традиційне тестування інструменту;
  • професійна консультація по продукту;
  • захоплюючі майстер-класи;
  • розіграш фірмового шуруповерту;
  • смачний чай і кава.

Відкриття відбудеться 2 березня за адресою: м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105.

Ах, Одеса!

Вже найближчої неділі, 3 березня, нас зустрічає «Перлина біля моря». Адже ми відкриваємо новий магазин в Одесі. Весна ще тільки входить в свої володіння, але на урочистому відкритті кожного з вас чекатиме завжди тепла атмосфера.

Кожен відвідувач зможе отримати необхідну консультацію та придбати надійний електроінструмент за максимально вигідними цінами. Також на Вас чекає традиційне тестування інструменту в спеціальній зоні. Зігрітися завжди можна нашим смачним чаєм або кавою.

Ми чекаємо Вас 3 березня за адресою: м. Одеса, вул. Кінна, 22 (біля Нового ринку).

Попереду на Вас чекає ще чимало цікавих пропозицій і яскравих новин! Залишайтеся з нами!