Назад в новини
10339

Відкриття фірмового магазину Dnipro-M в Ужгороді

Зовсім скоро у жителів Ужгорода з'явиться на одну можливість більше купити надійний електроінструмент. А все тому, що саме тут 27-29 серпня відбудеться урочисте відкриття нашого нового фірмового магазину. У дні відкриття на Вас чекають розіграші цінних призів, приємні подарунки, презентація інструменту та багато іншого.

Розіграші серед покупців

З 27 по 29 серпня серед усіх покупців з чеками на суму від 1000 грн. ми розіграємо безліч цінних призів, головними з яких стануть:

  • мережевий дриль-шуруповерт Dnipro-M TD-60;
  • бочковий перфоратор Dnipro-M ВН-110;
  • зварювальний апарат IGBT Dnipro-M SAB-258N.

Також 27 серпня ми проведемо спеціальний розіграш серед покупців з чеками на суму від 500 грн.

Приємні подарунки

Протягом усього відкриття покупцям з найдовшим чеком ми даруємо приємні подарунки — набір торцевих головок з тріскачкою Dnipro-M Ultra (12 шт.).

За заповнення анкети покупця ми даруємо 50 бонусних гривень, якими можна розрахуватися вже під час наступної покупки в наших магазинах.

Будьте в курсі подій! Підписуйтесь на наші спільноти.    Viber Dnipro-M      Telegram Dnipro-M

Інструмент зі знижкою

У період святкового відкриття в новому магазині буде діяти популярна послуга Trade-In, за умовами якої Ви зможете обміняти старий і навіть неробочий інструмент будь-якого виробника на новий від нашого Бренда зі знижкою 15%.

Переконайтеся в якості

В дні відкриття ми проведемо презентацію інструменту Dnipro-M і Foresta з демонстрацією його робочих можливостей.

Крім того, Ви можете своїми руками протестувати наш інструмент у спеціальній зоні і особисто переконатися в його якості. Будуть встановлені зони тестування таких інструментів:

  • нова лінійка акумуляторного інструменту 12 і 20 Вт;
  • бензопили;
  • перфоратори;
  • зварювальне обладнання.

Ми чекаємо Вас 27-29 серпня на відкритті нового магазину за адресою: м. Ужгород, вул. Швабська, 61, тел.: (067) 232-23-99.