Назад в новини
6171

Святкуємо разом: день народження фірмових магазинів Dnipro-M

З 20 по 22 травня запрошуємо Вас на день народження наших фірмових магазинів у Кропивницькому, Полтаві, Запоріжжі та Чернівцях. На Вас чекає не тільки широкий асортимент надійного інструменту і садово-паркової техніки, а й можливість виграти цінний приз в нашому розіграші, взяти участь в цікавих конкурсах і багато іншого.

Коли і де?

З 20 по 22 травня свій день народження святкуватимуть наші фірмові магазини за адресами:

Спеціально для Вас

З 20 по 22 травня в зазначених фірмових магазинах на Вас чекає яскрава програма з розіграшами, конкурсами, тестуванням інструменту і т.д.

Розіграш призів

Серед всіх покупців з чеками на суму від 500 грн ми розіграємо цінні призи, серед яких:

  • шліфмашина кутова Dnipro-M GS-100S;
  • ударний дриль Dnipro-M HD-80;
  • рулетка Dnipro-M Profit 7.5 м 25 мм.

Розіграш відбудеться 22 травня рівно о 16:00. Присутність учасників з чеками — обов'язкова!

Вікторина і конкурси

В останній день святкування, а саме — 22 травня, ми проведемо святкову вікторину і конкурси для всіх гостей. Дайте відповідь на наші запитання і отримаєте спеціальний приз.

Також ми запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у захопливих конкурсах. Змагайтеся за звання найсильнішого, найшвидшого, найвлучнішого і найспритнішого користувача нашим інструментом.

Все для вигідних покупок

У дні свята ми даруємо знижку 200 грн за заповнення форми на нашому сайті. Для отримання знижки потрібно сказати або показати продавцеві на касі зазначених магазинів таємне слово, яке Ви дізнаєтеся після заповнення форми.

Умови:

  • діє тільки в дні свята і тільки в зазначених магазинах;
  • знижки не сумуються;
  • бонуси за покупку — нараховуються;
  • покупка від 1000 грн;
  • діє до 22 травня або до закінчення запасів товару.

знижка

Отримати знижку

Також у дні свята в зазначених магазинах діятиме послуга обміну інструменту. За її умовами Ви можете обміняти свій старий інструмент будь-якого виробника на знижку 15% при покупці нового інструменту нашого Бренда.

Також у дні свята на Вас чекає презентація і тестування нашого інструменту, а також частування запашною кавою та солодощами.