Назад в новини
4943

Розіграш телевізора від Dnipro-M

Віддаєте перевагу користуванню тільки надійним електроінструментом, але при цьому мрієте відпочити після тривалої роботи і розслабитися за переглядом улюблених телепередач або фільмів? Вже встигли скучити за нашими розіграшами? Ми вирішили об'єднати в собі ці два елементи! Саме тому поспішаємо повідомити Вам про розіграш телевізора.

Як стати учасником?

Зробивши покупку на суму від 2000 грн. Ви автоматично стаєте учасником розіграшу одного з трьох телевізорів. Такий розіграш проходить у всіх наших магазинах Одеси, Харкова та Дніпра.

Для тих, хто вважає за краще здійснювати покупки «на дивані» також є приємна новина. При замовленні товарів на нашому сайті Ви можете оформити самовивіз із зазначених магазинів, що подарує Вам можливість також взяти участь в розіграші телевізора.

Визначення переможця та вручення головного призу відбудеться 16 червня о 15:00 за допомогою лототрону в наступних магазинах:

  • Одеса, вул. Канатна, 79;
  • Дніпро, вул. Княгині Ольги, 1;
  • Харків, Московський проспект, 276 Е.

Крім того, всі, хто зробить покупку 15 та 16 червня від 500 грн одним чеком, отримають гарантований подарунок від нашого Бренду!

Ми бажаємо всім учасникам розіграшу удачі! Залишайтеся з нами!