Назад в новини
12016

Акумуляторний шуруповерт Dnipro-M CD-200 BC Ultra: в чому його особливості?

Сьогодні мова піде про представника нашої 20-вольтової лінійки акумуляторного інструменту — шуруповерт Dnipro-M CD-200 BC Ultra. З максимальним обертовим моментом 60 Нм, він є найбільш потужним інструментом у всій лінійці 20 В. У той же час, дана модель — найлегша з усієї лінійки (вага з патроном всього 1,5 кг).

Розглянемо його детальніше.

Що пропонує CD-200 BC Ultra?

Максимальний крутний момент 60 Нм дозволяє працювати з великими кріпленнями, в тому числі, турбогвинтами. Завдяки цьому значенню шуруповерт дозволяє свердлити отвори в деревині до 35 мм і металі до 13 мм.

CD-200 BC Ultra має 2 швидкості:

  • на перший (500 об/хв) досягається максимальне зусилля для закручування.
  • друга швидкість (1700 об/хв) підходить для свердління різних матеріалів.

Дана модель оснащена обмежувачем крутного моменту, завдяки якому можна виставити потрібний режим, знизивши ризик пошкодження матеріалу і кріплень, з якими проводиться робота.

Характеристики шуруповерта Dnipro-M CD-200 BC ULTRA

Безщітковий двигун

Інструмент оснащений безщітковим двигуном. Він менше перегрівається, а завдяки відсутності щіток, схильних до зносу, термін його служби більше, ніж у щіткових моделей.

Безщітковий двигун шуруповерта

Швидкозатискний патрон

Модель CD-200 BC Ultra оснащена одномуфтовим металевим патроном, який дозволяє змінювати оснащення однією рукою. Максимальний діаметр оснащення становить 13 мм, а функція Lock System фіксує патрон і запобігає його розкручування під навантаженням.

Швидкозажимний патрон

Ергономічні рішення

Довжина інструмента становить 195 мм. Ручка має гумове покриття, що забезпечує надійний хват інструменту, перешкоджаючи його вислизанню з руки. У нижній частині даний шуруповерт оснащений світлодіодом, який висвітлює темні ділянки робочої зони.

Читайте також:  Огляд акумуляторних шуруповертів Dnipro-M лінійки 20V

Акумулятори для CD-200 BC ULTRA

Модель CD-200 BC ULTRA сумісна з акумуляторами BP-220 на 2 А*год, ВР-240 на 4 А*год і ВР-260 на 6 А*год. У них відсутня пам'ять заряду. Оснащені захистом від перезаряду, переразряду, перегріву і короткого замикання.

Акумуляторні батареї для CD-200 BC ULTRA

Також ці акумулятори повністю прогумовані, що сприяє більшій стійкості інструменту на поверхні. Для зручності при використанні, на корпусі батарей передбачений світловий індикатор рівня заряду.

Шуруповерт Dnipro-M CD-200 BC ULTRA