Назад в новини
11304

Будуємо дрифт корч з Dnipro-M. Початок

Зміст:

  1. Серія 1
  2. Що таке корч?
  3. Створюємо власний дрифт bmw корч
  4. Життя без мотора
  5. Перший етап – безпека
  6. Серія 2
  7. Незвичайний розіграш
  8. Станьте частиною проекту

Суть проекту полягає в перетворенні звичайного BMW e30 в справжній корч. Ми робимо це не тільки з метою порадувати всіх любителів крутих тачок власним поглядом на тюнінг і вдихнути нове життя в класику німецького автомобілебудування, а й з метою підготувати німецького автомонстра до справжніх змагань з дрифту.

У кожній новій серії ми будемо розглядати окремо взятий етап побудови нашого дрифт-проекту. Все це гарантує любителям крутих автомобілів максимум задоволення від перегляду!

Серія 1:

Що таке корч?

Ми усвідомлюємо, що далеко не кожен наш користувач в ідеалі знайомий з автомобільною тематикою. Багато хто під корчем помилково має на увазі будь-який тюнінгований автомобіль. Це не зовсім вірно. Тому ми докладно роз'яснимо, що таке корч.

Корч - це автомобіль, спеціально підготовлений для змагань певного виду за допомогою численних модернізацій і доопрацювань. Вони зазвичай досить істотні, що в більшості випадків кардинально змінює не тільки технічні характеристики автомобіля, але і його зовнішній вигляд. Це робиться з метою збільшення динамічних характеристик автомобіля.

Читайте також: Які інструменти повинні бути в машині? Вибираємо ремонтний набір для авто

Створюємо власний дрифт bmw корч

Такі боліди зазвичай створюють в добре обладнаних гаражах люди, чиє життя тісно пов'язане з автомобілями, а любов до них безмірна. Так і наш Бренд вирішив створити власний bmw дрифт корч і взяти участь в змаганнях по дрифту.

В ході модернізації ми постараємося максимально повернути наш корч до заводського виду, прибравши все зайве, що було встановлено попереднім власником. Також найближчим часом в плани входить заміна і установка наступних елементів:

  • двигун;
  • колеса;
  • коробка;
  • гідравлічний ручник;
  • задній X-Bar.

Все це зробить нашу Е30 дійсно яскравим представником Бренда Dnipro-M на змаганнях з дрифту.

Підготовка bmw e30 для дріфту є досить трудомістким завданням. Але з кожною новою серією Ви зможете бачити, що немає нічого неможливого. Наші умільці зроблять по-справжньому конкурентоспроможний корч для дріфту.

Читайте також: Які інструменти потрібні в гараж

Життя без мотора

Ми виконали величезну роботу для того, щоб забезпечити нашому автомобілю належної безпеки і функціоналу. При цьому багато що ще належить зробити.

Перший етап - безпека

У цьому випуску ми розповімо Вам про встановлення важливого елемента безпеки - заднього X-bar, а саме - які інструменти використовувалися і з якими труднощами ми зіткнулися на даному етапі. Варто відзначити, що саме в цій серії відбулася довгоочікувана прем'єра набору інструментів Dnipro-M.

Серія 2:

Незвичайний розіграш

Починаючи з цього випуску, ми запускаємо новий унікальний розіграш, за умовами якого основною валютою є Ваші лайки. При цьому Ви маєте можливість виграти саме той інструмент, який самі побажаєте. Докладні правила Ви можете дізнатися в нашому відео.

Станьте частиною проекту

Якщо Ви з автомобілем на «ти» і відчуваєте в собі впевненість, то Ви саме той, хто нам потрібен. Ми запрошуємо до співпраці автомеханіків, малярів і просто тих, хто має схильність до крутих авто! Станьте частиною нашого унікального проекту!

Підписуйтесь на наш офіційний канал в YouTube та слідкуйте за модернізацією старенького BMW.

Читайте також: Як вибрати зарядний і пусковий пристрій для акумулятора автомобіля