Назад в новини
5832

Універсальний акумулятор для безлічі завдань

Лінійка нашого акумуляторного інструменту 20 В включає в себе різноманіття видів електроінструменту. Вони призначені для виконання різних завдань, але мають одну важливу деталь, яка об'єднує їх усіх. Всі вони здатні працювати на одній акумуляторній батареї. Таким чином, маючи в своєму арсеналі всього один акумулятор, Ви зможете виконати широкий перелік завдань по будівництву та ремонту.

Один акумулятор для безлічі видів інструменту

Особливості універсального акумулятора

Асортимент акумуляторних батарей з нашої 20-вольтової лінійки містить у собі три різновиди в залежності від ємності:

  • BP-220 на 2 А*год;
  • ВР-240 на 4 А*год;
  • ВР-260 на 6 А*год.

Живлення батареї забезпечують Li-Ion елементи, що дає ряд переваг. Наприклад, відсутність пам'яті заряду дозволяє заряджати акумулятор у будь-який час, незалежно від поточного рівня заряду.

Всі наші акумуляторні батареї мають продуману систему захисту, яка включає в себе:

  • захист від перезарядки — автоматично припиняє подачу струму, якщо заряд акумулятора повний;
  • захист від перерозрядження — у разі мінімального рівня заряду відбувається автоматичне відключення інструменту та припинення роботи двигуна;
  • захист від перегріву — в разі критично високої температури батареї відбувається автоматичне відключення двигуна інструменту;
  • захист від короткого замикання (крім ВР-260).

Асортимент акумуляторних батарей Dnipro-M

Батарея Dnipro-M має гумове покриття, що сприяє кращій стійкості інструменту на поверхні і перешкоджає його вислизанню з рук оператора. Для контролю рівня заряду в батареї передбачений світловий індикатор.

Коли один в полі — воїн

Головною особливістю акумулятора, незалежно від його місткості, є сумісність з будь-яким нашим 20-вольтовим акумуляторним інструментом. Це дозволить виконати широкий перелік різноманітних завдань.

Для будівництва і ремонту

Не важливо, мова йде про повномасштабне будівництво або невеликий ремонт у квартирі, нікому не обійтися без використання спеціального інструменту. Використовуючи всього один акумулятор Dnipro-M, Ви зможете працювати з такими видами акумуляторного інструменту з нашого асортименту:

  1. Шуруповерти. Універсальний акумуляторний інструмент, який використовується для свердління отворів і закручування/викручування кріпильних елементів: гвинтів, саморізів, шурупів. За їх допомогою можна повісити полку або картину, зібрати меблі, просвердлити отвір у дереві і металі, виконати монтаж гіпсокартону та інші види робіт.

Читайте також:  Огляд акумуляторних шуруповертів Dnipro-M лінійки 20V

  1. Перфоратори. Ударна сила нашої акумуляторної лінійки 20 В. Цей інструмент використовується для виконання демонтажних робіт, буріння бетону та цегли, руйнування плитки та штукатурки. Завдяки своїй автономності та незалежності від електромережі, акумуляторні перфоратори стануть кращим рішенням при будівництві в «похідних умовах».
  2. Болгарки (КШМ). Незамінні для виконання завдань з різання, чищення і шліфовки твердих матеріалів: каменю, бетону, металу, цегли, плитки та інших. Акумуляторні болгарки однаково затребувані як у повномасштабному будівництві, наприклад, для різу арматури та металевих профілів, так і при побутовому ремонті.

Акумуляторні інструменти для будівництва та ремонту

Для СТО та автолюбителів

Професійні автомеханіки і прості автовласники, які вважають за краще особисто займатися своїм автомобілем, також будуть раді дізнатися, що наш універсальний акумулятор підходить до акумуляторного гайковерту та гвинтоверту з 20-вольтової лінійки.

  1. Гайковерти. Цей електроінструмент використовується на різних будівельних об'єктах і в побуті, але найбільшу популярність він отримав саме в автомайстернях. Адже за його допомогою можна швидко і ефективно закрутити гайки і болти.

    Невеликі розміри і простота використання дозволить, наприклад, замінити колесо простому автолюбителю на заміській трасі. Всього кілька натискань і колісні болти будуть відкручені.

  2. Гвинтоверти. За допомогою акумуляторних гвинтовертів можна швидко загвинтити довгі кріплення і виконати свердління отворів у металі або дереві. На відміну від шуруповертів, гвинтоверти не викручують руку під час роботи з довгими кріпленнями. Цей тип інструменту використовується при роботі з дерев'яними конструкціями, металевим профілем і профнастилом, а також при виконанні монтажних робіт.

Акумуляторні інструменти для сто

Для догляду за прибудинковою територією і садом

Всього одна акумуляторна батарея допоможе надати Вашому саду і земельній ділянці належного вигляду. Це стало можливим завдяки її сумісності з таким садовим обладнанням з нашої лінійки 20 В:

  1. Кущорізи. Встановіть відповідну батарею в акумуляторний кущоріз і реалізуйте свої найсміливіші мрії в ландшафтному дизайні. Даний інструмент призначений для надання форми чагарникам і живоплоту, благоустрою території. Відсутність мережевого дроту дозволить вільно маневрувати кущорізом навіть за висотної обрізки гілок.
  2. Ланцюгові пили. Потрібно виконати обрізку зайвих гілок або заготовити дрова на зиму, але поруч немає джерела електроживлення? Чи вважаєте заправку бензопили паливом важкою і витратною справою? Акумуляторні ланцюгові пили працюють незалежно від наявності розетки і не потребують заправки бензином. За їх допомогою можна виконати обрізку гілок, заготовити дрова, спиляти дерева та інші завдання. Пила працює від двох 20В акумуляторів однаковою ємності.
  3. Тримери. Це ефективний інструмент для догляду за садовою ділянкою і прибудинковою територією. Завдяки відсутності прив'язки до електромережі акумуляторний тример дозволить підрівняти газон навіть на відстані від дому. При цьому він простіший в обслуговуванні, ніж бензинові моделі і не потребує заправки паливом.
  4. Повітродувки. Цей, здавалося б, простий інструмент має широкий спектр застосування. Восени за допомогою акумуляторної повітродувки можна очистити доріжки і садову ділянку від опалого листя, сухої трави і дрібного сміття, а взимку — використовувати для прибирання м'якого снігу.

Акумуляторні інструменти для саду

Для дерево- та металообробки

Асортимент в нашій акумуляторній лінійці 20 В включає в себе одразу кілька видів електроінструменту для дерево- та металообробки:

  1. Шабельні пили. Цей універсальний інструмент підійде для виконання широкого спектру завдань — від обрізки дрібних гілок в саду до складних покрівельних робіт. Вони використовуються для різання дерев'яних заготовок, демонтажу старих дверей і віконних конструкцій, зрізання піни на будівельних об'єктах, різання газобетону і інших видів робіт. Достатньо просто вибрати відповідний за ємністю акумулятор і можна приступити до тих чи інших видів робіт. З огляду на специфіку інструменту, використання батареї ВР-220 не рекомендується.
  2. Лобзики. Справжньою стихією такого інструменту є фігурні пропили в матеріалах листової форми: фанері, масиві, пластику та інших. Вони використовуються для виконання рівного розпилу різних матеріалів: деревини, м'яких металів, гіпсокартону, пластмаси і т.д.
  3. Циркулярні пили. Використовуються в деревообробних майстернях, в будівництві, ремонтних роботах при обробленні листових матеріалів. За їх допомогою можна виконати акуратний різ по деревним матеріалам, пінобетонним блокам і м'яким металам.

Акумуляторні інструменти для дерево- та металообробки

Для широкого застосування

  1. Реноватор. Цей багатофункціональний електроінструмент знадобиться як професійним будівельникам, так і домашньому майстру. Завдяки різноманітності насадок за його допомогою можна виконати погружний пропил у фанері, дереві або гіпсокартоні, відрізати цвях, виконати шліфувальні роботи і т.д.
  2. Точильний верстат. Шліфувально-полірувальний акумуляторний верстат використовується для вирішення широкого спектра завдань: зняття іржі з твердих матеріалів, зачистки поверхонь від шорсткостей і бруду, заточування різального інструменту. Для отримання підвищеної точності можна підключити гнучкий вал до верстата. Різні насадки в комплекті роблять його вірним помічником як на невеликих будівельних майданчиках, так і в домашніх майстернях.
  3. Степлери. Вони призначені для скріплення цвяхами або скобами різних матеріалів: тканини, шкіри, фанери, ДСП, ДВП і ОСБ. Акумуляторні степлери використовуються в будівництві і ремонті, покрівельних роботах, обробці дерев'яних будинків і навіть при складанні меблів.

Акумуляторні інструменти для широкого застосування

Незалежно від того, маєте Ви в своєму арсеналі всього один або відразу всі ці інструменти, для їх роботи буде потрібно наявність лише однієї акумуляторної батареї. Виняток становлять лише ланцюгові пили, для роботи яких потрібне підключення двох батарей однакової ємності одночасно.