Назад в новини
2251

«Майстерня Dnipro-M» завітає у гості до «БУР» у Луцьку

Багато з Вас не з чуток знають, що філософією нашого Бренда є не тільки виготовлення якісного електроінструменту та обладнання, а й соціальна складова і розвиток нашого суспільства. Саме тому ми поспішаємо повідомити про створення громадського простору в Луцьку, а саме - в парку ім. Лесі Українки.

Приєднуйтесь до свята

8 червня спільно з волонтерською організацією «Будуємо Україну разом» ми проведемо ряд заходів, спрямованих на поліпшення життя навколо нас: впровадження інфраструктури для збору молоді, установка лавок, столів і сцени. Тому ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатися і спільними зусиллями створити простір для майбутнього.

Також у нашій «Майстерні» з 10:00 до 16:00 Ви можете розкрити свої таланти і проявити свій творчий потенціал. Адже це свято передбачає проведення майстер-класів для дорослих та дітей, розважальну програму з гучною музикою та конкурсами.

Разом з нами Ви зможете:

  • змайструвати красивий і корисний елемент декору;
  • виготовити дерев’яний органайзер-підставку;
  • власноруч створити пам’ятні сувеніри;
  • позмагатися за звання справжнього «Силача Dnipro-M»;
  • випробувати нову варіацію тиру - стрільба степлером.

А для наймолодших учасників заходу ми підготували не менш цікаве заняття – виготовлення та розфарбовування дерев'яних значків.

Крім того, кожен з Вас зможе позмагатись за корисні призи!

Роботи із благоустрою у Луцьку триватимуть до 16 червня, тож не будьте байдужими та приєднуйтесь до створення громадського простору. Спільними зусиллями ми зможемо змінити країну на краще!

Ми чекаємо на Вас у нашій «Майстерні» 8 червня з 10 до 16 години!