Назад в новини
5397

«Dnipro-M – це любов»: наші покупці розповіли про улюблений інструмент

Любов – значно більша, ніж ми можемо уявити. Адже коли ми займаємось тим, що любимо, то вкладаємо в роботу частинку своєї душі. Тому не дивно, що в майстра особливе ставлення до інструментів: вони супроводжують його у моменти натхнення і напруженого пошуку ідеї, приборкання неслухняного матеріалу і цілеспрямованого втілення свого задуму, роботи наодинці зі своїми думками або в команді. Звичайні болгарки або шуруповерти перестають бути просто інструментами – вони стають свідками створення чогось нового, наполегливої людської праці і непідробної радості від її плодів.

Dnipro-M — це любов

Ми завітали до наших фірмових магазинів, зокрема відвідали відкриття у Харкові на майдані Захисників України, та запитали покупців про їхні улюблені інструменти.

Dnipro-M — це любов

«Сьогодні купив комплект для свого нового компресора, який теж придбав у Dnipro-M. Хочу навчитися фарбувати автомобілі», – каже Амін. Хлопець розповів, що в його арсеналі є дриль, шуруповерт та будівельний фен нашого бренду. Але улюблений інструмент – кутова шліфмашина.

Dnipro-M — це любов

«Це універсальний прилад, ним можна робити що завгодно, – зазначає Амін. – Свою першу шліфмашинку я також купив у фірмовому магазині два роки тому. Зазвичай використовую її у гаражі, коли ремонтую авто». Хлопець впевнений, що в інструментів є душа. «Головне – добре доглядати за технікою, бо в іншому випадку вона вийде з ладу у найнезручніший момент», – підсумував покупець.

Dnipro-M — це любов

Олександр розказує, що два роки тому захопився столярною справою. Окрім меблів, майстер виготовляє статуетки з дерева. «Інструмент – це твій хліб і продовження твоїх рук. Як ставишся до нього, такою і буде твоя праця. До інструментів треба звикати, адже у них є характер і не кожен підійде. Один майстер легко зробить якусь складну фігуру новим різцем, а іншому потрібен час, щоб призвичаїтись», – розповідає відвідувач.

Dnipro-M — це любов

Віталій розказав нам, що не уявляє свого життя без шуруповерта: «Коли у фірмових магазинах з'явилася акумуляторна 12-вольтова лінійка інструментів, дуже зрадів. І придбав собі новий «шурик». Легкий, ним можна довго працювати і якщо руки знайомі з роботою, то навіть не втомишся. Я за пів дня зібрав усі меблі для своєї квартири і навіть сусідам пару шухляд підкрутив. Так, Dnipro-M – це любов!»

Dnipro-M — це любов

Павло придбав у новому магазині ручну циркулярну пилу. Він розповів, що любить виготовляти меблі. «Це моє хобі. Можу зробити для себе полички, комод, щось для кухні», – каже покупець. Павло говорить, що в нього немає одного інструмента-фаворита, адже головне – ціль, для досягнення якої слугуватиме техніка. Інструменти супроводжують Павла усе життя. «Ще у школі я захоплювався авіамоделюванням, згодом вивчився в інституті на авіаційного інженера, занурився у виробництво, знаю, як працюють різні верстати для металообробки. А сьогодні взяв інструмент для душі», – говорить клієнт. У чоловіка є мрія – придбати форматно-розкрійний верстат.

Dnipro-M — це любов

«Мій улюблений інструмент – шуруповерт, адже у побуті його використовую найчастіше, – каже Дмитро. – А от у дитинстві та юності любив ніж. Це універсальна річ – і щось собі вирізати, і рибу почистити, і лука зі стрілами витнути».

Dnipro-M — це любов

Заріна прийшла до фірмового магазину з родиною. «Наша бабуся дуже активна і вміє користуватися різними інструментами. Нещодавно вирішила придбати для себе шуруповерт. Вона має дачу, а там це незамінна річ у господарстві. Також бабуся планує купити пилу. Сьогодні ми разом обираємо їй подарунок», – говорить відвідувачка. Також вона розказала, що любить займатися з донькою ручною творчістю. «Хочемо придбати клейовий пістолет, щоб робити прикраси, поробки із шишок та жолудів. Часом й іграшки доводиться підклеювати», – каже Заріна.

Dnipro-M — це любов

«Мені приємно працювати інструментами, коли вони якісні. В мене є будівельний міксер, який дуже подобається. Йому вже п'ять років, а працює, як годинник, дуже надійний», – розповідає Юрій, розглядаючи асортимент. Клієнт каже, що в день відкриття магазину придбав зварювальний апарат. «Хочу зробити в гаражі дверну коробку», – ділиться планами покупець.

Dnipro-M — це любов

Як отримати інструмент у подарунок на 14 лютого?

А хочете отримати інструмент безкоштовно? З 12 по 25 лютого ми проводимо унікальний розіграш на нашому сайті. Протягом 14 днів ми будемо розігрувати по одному подарунку на день. Взяти участь може кожен бажаючий — для цього навіть не потрібно бути покупцем.

Для участі в розіграші необхідно заповнити реєстраційну форму на нашому сайті, в якій потрібно коротко написати за що Ви любите наш інструмент та/або Бренд і розповісти про своє перше знайомство з нами. Після цього залишиться тільки натиснути кнопку «Відправити лист» і Ви автоматично візьмете участь у щоденному розіграші подарунків.

Dnipro-M — це любов

Визначення переможців відбувається випадковим чином. Стежити за ходом розіграшу можна у прямому ефірі рівно о 16:00 на нашій офіційній сторінці у Facebook. Також імена переможців будуть опубліковані на нашому сайті.