Назад в новини
10233

Поповнення лінійки брендових бензопил Dnipro-M

Створення інструменту та обладнання, яке могло б задовольнити вимоги користувача є важливим завданням для кожного виробника. Саме Ваша довіра і відгуки дозволяють нам підтримувати свій вектор розвитку. Ми ретельно опрацьовуємо побажання кожного нашого клієнта і реалізуємо найбільш актуальні вимоги. Відповідно до цього раді представити наші новинки садово-паркової техніки. Зустрічайте наші нові бензопили, які є модернізованим ребрендингом бензопил Foresta.

Наш асортимент поповнили одразу чотири бензопили. Ми змінили не тільки дизайн, але і додали деякі технічні доопрацювання. Розглянемо їх ближче.

Dnipro-M DSG-62H

Бензопила Dnipro-M DSG-62H є яскравим представником побутового сегмента, дозволяючи виконати завдання з валки дерев, прибирання саду, заготівлі дров та розпилювання дерев після валяння. Має високий крутний момент. Також пилі властиве динамічне прискорення.

Дана модель оснащена двотактним одноциліндровим двигуном потужністю 2,9 кВт, здатним видавати до 10500 обертів за хвилину. Також варто зазначити наявність системи повітряного охолодження.

До особливостей даної бензопили можна віднести:

  • масляний насос дозволяє регулювати кількість подаваного масла, що забезпечує своєчасне змащення пильної гарнітури;
  • повітряна заслінка карбюратора автоматично відкривається в момент натискання на важіль дроселя;
  • потреба в очищенні нейлонового фільтра знижена завдяки збільшенню його площі;
  • антивібраційна система знижує рівень вібрації в процесі розпилювання;
  • поршневі кільця стійкі до інтенсивного тертя;
  • циліндр двигуна хромований, що продовжує термін його експлуатації;
  • бензопила оснащена системою легкого запуску.

Бензопила Dnipro-M DSG-62H

Dnipro-M DSG-52H

За допомогою такої бензопили можна виконати широкий спектр великих лісозаготівельних і невеликих садових робіт на своїй ділянці. Вона використовується для обрізки гілок, заготівлі дров, розпилювання колод і т.д. Двигун має потужність 2,4 кВт, що забезпечує бажаний результат від роботи, а спрямоване повітряне охолодження дозволяє робити перерви в роботі рідше. Квадратна форма зуба пиляльного ланцюга сприяє більш швидкому різу.

Також особливостями даної моделі є:

  • паперовий повітряний фільтр захищає інструмент від потрапляння пилу і дрібних частинок сміття всередину;
  • бензопила оснащена «Праймером», який попередньо підкачує в карбюратор паливо, полегшуючи тим самим пуск двигуна;
  • система легкого запуску знижує різкий поштовх при пуску двигуна;
  • автоматичне відключення бензопили в разі її ненавмисного відскоку в бік оператора.

Доступ до натяжного гвинта бензопили відбувається через кришку ланцюгової зірочки. Завдяки такому рішенню виключається контакт рук оператора з ланцюгом.

Пила DSG-52H

Dnipro-M DSG-45H

Потужність двотактного одноциліндрового двигуна бензопили складає 2 кВт, що дозволяє ефективно справлятися з заготівлею дров, обрізанням дерев в саду та іншими видами лісозаготівельних і садових робіт. Нагнітаюче повітряне охолодження дозволяє рідше робити перерви в роботі. Хромований циліндр має товщину хромового покриття 0,4 мм.

Її особливостями є:

  • оснащення «Праймером» дозволяє попередньо підкачувати паливо в карбюратор, завдяки чому двигун запускається швидше навіть в умовах холодної зими;
  • бензопила має зміщений центр ваги, що дозволяє легше маневрувати нею;
  • автоматичне відкриття повітряної заслінки карбюратора відбувається одразу ж після натискання на важіль дроселя;
  • автоматичний масляний насос оснащений регулятором кількості подачі палива, завдяки якому пиляльна гарнітура своєчасно змащується.

Як і попередні наші новинки, модель DSG-45H оснащена системою легкого запуску.

Бензопила DSG-45H та DSG-40H

Dnipro-M DSG-40H

Використовується для садових робіт на дачі, заготівлі дров і т.д. Вона оснащена металевим зубчастим упором, фіксуючи колоду, що спрощує процес розпилювання.

Звертаємо Вашу увагу, що дана модель пройшла первинну обкатку на заводі виробника. Вам залишається тільки провести її дообкатку: заправляючи перші три бака, не слід вичавлювати повний газ без навантаження. Також в цей період слід виконувати розпилювання колод діаметром не більше 20 см.

Особливостями бензопили є:

  • система швидкого запуску двигуна;
  • шатун колінвала має захисне покриття, що захищає від впливу високих температур;
  • корпус бензопили виготовлений з міцного АВS-пластика.

Всі ці новинки вже доступні до покупки як на сайті, так і в наших салонах майстерності по всій Україні.

Більш детальну інформацію про кожну конкретну модель Ви можете дізнатися на нашому сайті в категорії «Садова техніка та інструменти». У розділі «Бензопили».