Назад в новини
10305

Все для ремонту: нові шпателі в асортименті Dnipro-M

Оздоблювальні роботи – один із найбільш трудомістких етапів ремонту. Незалежно від того, вибрали ви для фінальної обробки фарбу чи шпалери, потрібно розгладити нерівності на стінах, замазати щілини. В цьому вам не обійтись без шпателя. Раді вам повідомити, що тепер купити їх можна в магазині Dnipro-M. Пропонуємо вашій увазі відразу 3 лінійки:

  • фасадні;
  • шпателі-лопатки;
  • шпатель-скребок.

Інструменти Dnipro-M Ultra – по-справжньому практичні та надійні вироби. У виробництві використана нержавіюча сталь та пластик TPR. Ручки комбіновані, завдяки чому в них вдалося поєднати міцність та гнучкість. Робоча частина шпателів зроблена з пружної легованої сталі, тобто навіть після довготривалого використання вона не деформується.

Створювався інструмент для професійних будівельників, але підійде і для побутового ремонту.

Фасадні шпателі

Фасадний шпательФасадні шпателі для зовнішніх робіт мають широку робочу частину. Для кращої фіксації лопатка до ручки приєднана посиленими кріпленнями.

Шпатель-лопатка для тонкої роботи

шпатель лопатка

Якщо потрібно підправити кут чи замазати отвори від шурупів – вам потрібен шпатель-лопатка. За допомогою таких шпателів також замішуються будівельні та клейові суміші. Лопаткою можна накладати розчин на широкий шпатель.

Шпатель-скребок: 5 в 1

шпатель скребокБагатофункціональний шпатель-скребок використовується для нанесення розчину. Очистки валиків, висмикування цвяхів, видалення сміття із маленьких отворів. Також він має стальний наконечник рукоятки, яким можна забивати цвяхи.

Перейти в категорію

Потрібні інструменти для ремонту? Все необхідне ви знайдете в нашому магазині Dnipro-M! Асортимент постійно поповнюється, тому слідкуйте за новинами, щоб бути в курсі новинок.