Назад в новини
3029

VII Всеукраїнський зліт BMW E36 під прапором Dnipro-M

Вже доброю традицією стала наша постійна участь не тільки в тематичних заходах, а й у таких, які не присвячені електроінструменту. Всього за пару місяців ми встигли виступити головним спонсором відкриття мотосезону в Луцьку, взяли участь у виставці електроніки СЕЕ-2019, професійній виставці Intertool, виставці «Автотехсервіс» і стали активними учасниками багатьох інших заходів.

Так і цього разу ми не змогли обійти стороною одну з найбільш яскравих подій цієї весни - VII Всеукраїнський зліт клубу BMW Е36, який відбувся 25 травня! Відразу десять автомобілів з прапорами та іншою символікою нашого Бренда проїхали в складі єдиної колони, викликавши хвилю інтересу з боку оточуючих.

Читайте наш Блог: Будуємо дрифт корч з Dnipro-M. Початок

Під шум коліс!

Десятки любителів автомобілів видатного німецького виробника зібралися з однією єдиною метою - отримати масу задоволення від автопробігу по Києву і взяти участь в різних активностях.

Зібравшись рано вранці біля пам'ятника засновникам Києва, колона з багатьох десятків різномастих BMW, серед яких були і наші представники, вирушила до місця проведення заходу. Вже там на нас чекало яскраве дрифт-шоу, змагання зі слалому, а також різноманітні вікторини та конкурси.

VII Всеукраїнський зліт клубу BMW Е36 пройшов в атмосфері справжнього свята! Ми відчули особливу гордість, представляючи Бренд Dnipro-M в такому прекрасному оточенні! Дякуємо всім учасникам!