Назад в новини
4575

Вигідний полив: нова акційна пропозиція Dnipro-M

Ви є щасливим власником розкішного саду, але догляд за ним вимагає великих зусиль? Полив газону перетворився на рутину, яка не приносить задоволення? З нашою котушкою для шланга Ви можете назавжди забути про незручності! При цьому від сьогодні придбати бажану поливальну систему стало ще простіше.

Тепер ще доступніше

29 травня ми представили нову акційну ціну на котушку для шланга автоматичну Foresta RH-625. Тепер Ви гарантовано зможете стати щасливим власником необхідного інструменту з максимальною вигодою!

Котушка для шланга автоматична Foresta RH-625

Котушка для шланга автоматична Foresta RH-625

Ціна 1 799 грн
економія 1 066 грн

Інноваційна котушка для шланга автоматична Foresta дозволяє легко полити великі площі, не витрачаючи зусиль на транспортування пристрою і розмотування шлангу. Достатньо просто витягти і зафіксувати шланг на потрібній довжині, а його згортання здійснюється після закінчення робіт.

До числа основних переваг системи відносяться:

  • унікальна система кріплення;
  • міцний і легкий корпус;
  • автоматичний модуль згортання шланга;
  • захист від UV-випромінювання.

До цих переваг можна додати і максимально доступну ціну завдяки нашій акційній пропозиції. Тепер купуючи автоматичну поливальну систему, Ви отримаєте знижку -37%!

Не втрачайте можливості придбати надійну садово-паркову техніку за максимально доступною акційною ціною! Кількість акційних товарів обмежена!

Більш детальну інформацію про товар Ви можете дізнатися у відповідному розділі нашого сайту!