Назад в новини
3603

Відкрито 50 фірмових магазинів Dnipro-M

Ми завжди прагнемо надати максимум можливостей і зробити покупку по-справжньому зручною для кожного клієнта. І ось, в перший день літа ми урочисто відкрили свій 50-й магазин! Настільки розвинена мережа не тільки говорить про високий рівень довіри до нашого Бренду, а й про затребуваність в якісному і надійному інструменті. При цьому тільки за останні 6 місяців було відкрито 36 нових представництв!

Якість, перевірена часом

Відкривши свій перший фірмовий магазин в травні 2017 року, ми ретельно працювали над поліпшенням якості продукції та послуг, які ми надаємо. За цей період була створена і випущена в продаж величезна кількість нової продукції, розроблено безліч акційних пропозицій та проведена маса всіляких розіграшів. Все це дозволяє отримати максимум вигоди і комфорту від покупки.

На сьогоднішній день ми надаємо наступні види сервісних послуг:

  • можливість протестувати інструмент перед покупкою;
  • можливість безготівкового розрахунку;
  • регулярні майстер-класи;
  • професійна консультація по продукції;
  • зона відпочинку для покупців - чай і кава.

Крім того, у нас завжди великий асортимент продукції - електроінструмент, зварювальне обладнання та аксесуари, садово-паркова техніка, ручний інструмент і т.д.

У деяких наших магазинах Ви також можете заточити ланцюг бензопили або електропили і навіть підзарядити свій гаджет!

Бездоганний сервіс

Ми надаємо послуги ремонту в сервісному центрі або в фірмовому магазині з майстернею. При цьому ми надаємо безкоштовну заміну інструменту на період ремонту в сервісному центрі.

Особисто упевнитися в високому класі нашої продукції і в бездоганному рівні сервісу, а також отримати максимальну вигоду від регулярних акційних пропозицій Ви можете відвідавши будь-який з наших фірмових магазинів.