Назад в новини
41203

Ви чекали цього так довго: набори інструментів Dnipro-M вже в продажу

Наші набори інструментів вже в продажу, і ми хочемо повідомити ще одну приємну новину. Кожен покупець, який зробить покупку на офіційному сайті на суму від 3000 гривень в період з 10.04.2019 по 30.04.2019, автоматично стає учасником розіграшу універсального набору на 56 одиниць інструментів.

Грандіозні новинки

Не так давно більша частина домашніх майстрів зберігала свої молотки, викрутки, тріскачки та інші види ручного інструменту в старих батьківських валізах. Нерідко на пошук потрібної викрутки йшло більше часу, ніж на сам ремонт. Про це можна назавжди забути, адже у нас тепер можна купити якісні і зручні набори інструментів, у яких кожен інструмент завжди буде на своєму місці, а міцний протиударний кейс з ергономічною ручкою забезпечує надійність і безпеку.

Набір інструментів Dnipro-M ULTRA (110 шт.)

Набір інструментів Dnipro-M ULTRA (110 шт.)

Перейти
Універсальний набір інструмента Dnipro-M ULTRA (56 шт.)

Універсальний набір інструмента Dnipro-M ULTRA (56 шт.)

Перейти
Набір інструментів Dnipro-M ULTRA (12 шт.) 1/2

Набір інструментів Dnipro-M ULTRA (12 шт.) 1/2

Перейти
Набір інструментів Dnipro-M ULTRA (12 шт.) 1/4

Набір інструментів Dnipro-M ULTRA (12 шт.) 1/4

Перейти

Коли все під рукою

До Вашої уваги пропонуються набори на будь-який смак. У кожному з них комплектація відрізняється в залежності від потреб. При цьому завдяки грамотній підбірці інструментів в наборах, Ви швидко виконаєте широкий спектр ремонтних робіт в будинку, автомайстерні або гаражі.

Читайте також: Особливості зберігання інструменту в квартирі, гаражі, майстерні

Надійний кейс

Кожен такий набір оснащений надміцним кейсом, який успішно захищає від ударів і механічних пошкоджень. Окремо варто відзначити можливість витримувати вагу до 80 кг. Надійна фіксація кришки забезпечується двома металевими замками, що перешкоджають випадковому відкриттю. Комфортному транспортуванню сприяє ергономічна ручка.

Тріскачки і викрутки

Вигнута форма тріскачок з набору дає можливість працювати в важкодоступних місцях. Завдяки ергономічній трикомпонентній прогумованій ручці забезпечується максимально комфортна робота.

Всі елементи механізму тріскачок виготовлені на Тайвані. Їх основа виконана зі сталі 440 Cr-Mo і має 72 зуба. Це гарантує високу надійність і збільшує термін служби самого інструменту.

Інновації поруч

Кожен наш набір інструментів включає в себе головки нового покоління Super Lock:

  • двошарове покриття нікелем надає голівкам антикорозійних властивостей, високу твердість і міцність;
  • за рахунок форми головки, в процесі роботи крутний момент припадає на стінку гайки, а не на її грань, що запобігає деформації гайки або болта.

Міцніше, ніж Ви думаєте

Оптимальні показники пружності і твердості гарантовані за рахунок використання сталі 50BV30 в процесі виробництва торцевих головок, подовжувачів і карданів. Насадки біти виготовлені зі сталі S2. У своєму сегменті обидва ці типи сталі є справжніми флагманами.